blowpatchwerkzaamheden-film-realtime-paverent

PaveRent is dé specialist in het uitvoeren van reparaties en levensduur verlengend asfaltonderhoud door middel van blowpatchen. Blowpatchen is hét duurzame en economische alternatief voor veel traditionele wegdekreparaties.

Blowpatchen is een zeer veelzijdige wegdekreparatietechniek waarbij wij vorstschades, gaten/potholes, scheuren, rafeling en craquelé met één en dezelfde machine in één werkgang voor u kunnen repareren. Dit doen wij al sinds 2014 met veel succes en toewijding en een nog steeds groeiende klantenkring in zowel binnen- als buitenland!

Om het unieke karakter van deze veelzijdige en bijzonder machine nog eens te onderstrepen en te laten ervaren, kun je hieronder een uiterst realistische video opname bekijken van door ons uitgevoerde blowpatchwerkzaamheden.

‘Blowpatchen – The Movie’ geeft een duidelijk beeld van zijn/haar: Veilige, Snelle, zeer Efficiënte, Duurzame en Voordelige werkwijze. Blowpatchen is de toekomst in asfaltonderhoud!

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar de ongeëvenaarde mogelijkheden van blowpatchen voor uw wegonderhoudsvraagstuk? Bekijk dan snel onderstaande video opname en laat u aangenaam verrassen.

Kies voor duurzame wegdekreparaties en kostenbesparing, kies voor PaveRent! Voor meer informatie of advies omtrent asfaltonderhoud en/of reparaties.