Voordelen van half-verhardingen

Half-verhardingen zijn uitermate geschikt voor recreatieve wandel- en fietspaden. De paden hebben een natuurlijke uitstraling en zijn tevens voor hergebruik geschikt. Half-verhardingen laten geen onkruid doorgroeien en zijn ook onderhoudsarm. Daarnaast zijn ze in bepaalde mate flexibel, zetten zich naar de ondergrond en hebben een zelf-herstellend vermogen.

Half-verhardingen hebben als groot voordeel ten op zichte van asfaltverhardingen dat ze een veel mooiere en natuurlijke uitstraling hebben. Daarnaast zijn ze stukken milieuvriendelijker door o.a. toepassing van secundaire bouwstoffen en minerale of plantaardige bindmiddelen.
Doordat ze waterdoorlatend zijn en een koele toplaag hebben, word hitte stress in warme zomers voorkomen en daarmee zijn onze half-verhardingen dus ook nog eens klimaat-adaptief!

Kortom: wandel-/fietspaden voorzien van half-verhardingen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam, circulair en klimaat-adaptief.
PaveRent is dé specialist in de aanleg en onderhoud van fraaie half-verhardingen door inzet van ons compact en uiterst wendbaar (asfalt-)materieel. Denkt u eraan om half-verhardingen te gaan aanleggen, dan dient u ook aan PaveRent te denken!

Meer informatie of advies omtrent onze fraaie half-verhardingen